Payroll Persoonlijk

Limbeek Personeelsdiensten biedt werkgevers ook deze service aan. Payroll Persoonlijk wat houdt dit precies in?
Diverse bureaus bieden tegenwoordig payroll aan. Wat betekent dit? Waarschijnlijk bent u zelf al op de hoogte van alle in’s en out’s.
Een payroll-organisatie wordt juridisch werkgever en draagt daarmee de arbeidsrisico’s van uw werkgever, u wordt geheel ontzorgt wat betreft personeel.
Echter, dit gebeurt bijna altijd geheel digitaal. Dat wil zeggen dat uw toekomstige werknemer nauwelijks iemand persoonlijk spreekt en er wordt alleen een (digitaal) contract getekend en verloond.

Wanneer u kiest voor Payroll Persoonlijk van Limbeek Personeelsdiensten, betekent dit dat wij wél persoonlijk contact opnemen met de kandidaat die u ons aandraagt. Kortom u verzorgt de werving, geeft vervolgens de kandidaat aan ons door en wij nemen persoonlijk contact op met de kandidaat om te zorgen dat wij met een kopje koffie alles helder uitleggen. Tevens dragen wij zelf zorg voor het verzamelen van de gegevens die noodzakelijk zijn voor alle partijen en zorgen voor een prettige samenwerking.
In samenwerking met u en uw nieuwe werknemer bepalen wij gezamenlijk hoe ver onze dienstverlening gaat. Onderhouden wij het contact tijdens ziekte? Stuurt u of uw medewerker ons de uren eenvoudig door via een beveiligde mailverbinding of via een urenportaal? Samengevat: wij doen wat voor u het prettigst werkt, dat noemen wij Payroll Persoonlijk! Dat vinden wij mooi werk!

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Uw naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?