Kwaliteit

Door regelmatig bijscholing te volgen zijn we volledig op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van wet en regelgeving.

Door de participatiewet die in 2015 van kracht is gegaan is de verwachting dat in de komende jaren steeds meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de stap naar regulier werk zullen maken. Door onze kennis van subsidiemogelijkheden en omgang met de diverse doelgroepen zijn wij u graag van dienst met advies, begeleiding en ondersteuning op dit gebied.

Onze backoffice activiteiten, waaronder urenverwerking, verloning en facturatie wordt verzorgd door onze backofficepartners: Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler (kvknr: 58309837) partner verzorgen zij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloop

 

De andere partner is Nettwork (kvk nr 80637795 ) zij verzorgen het juridisch werkgeverschap. Nettwork is aangesloten bij de NBBU VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd.

 

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Uw naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?