Over ons

Waar staan wij voor

Limbeek personeelsdiensten wil in een tijd waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt het beste uit deze wereld combineren met persoonlijk contact. Wij willen een brug slaan tussen de bewezen voordelen van de digitalisatie en het belang van persoonlijk contact in onze branche. We verdiepen ons in de mens achter de werkzoekende en de organisatie achter de vacature. Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie garant staat voor de beste match tussen werkzoekende en werkgevers.

Voorstellen

Ik ben Mark Limbeek, getrouwd met Nicole en samen hebben we drie kinderen. We wonen in de Achterhoek, in het dorp Gaanderen, waar u ook Limbeek Personeelsdiensten kunt vinden.

Ik werk inmiddels 17 jaar in de wereld van de arbeidsbemiddeling en dit werk past perfect bij mij!
Omdat ik graag mijn passie voor het werken in de arbeidsbemiddeling wil combineren met mijn persoonlijke visie, had ik al een tijd de droom om mijn eigen onderneming te starten. Dromen zijn er om na te jagen en daarom is het nu tijd om werk te maken van mijn dromen!

Ik heb inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan in de wereld van arbeidsbemiddeling. Door al geruime tijd actief te zijn in dit werkveld heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het matchen van vraag en aanbod in de breedste zin van het woord is mijn tweede natuur.

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiast, positief en gedreven persoon. Ik doe veel dingen tegelijk , maar houd het hoofd koel. Ik ben iemand die in is voor een grapje, de mouwen opstroopt en vooral altijd kijkt naar de mogelijkheden in elk verhaal, verbanden legt en hierdoor: een matchmaker met een hands-onmentaliteit.

Ik ben van mening dat persoonlijk contact prioriteit nummer 1 moet zijn in deze commerciële en dienstverlenende sector. In tijden waarin veel werkzaamheden grotendeels via de digitale snelweg verlopen wil ik absoluut oog houden voor de persoon achter de sollicitant en de mens achter de klant.

Ik nodig u dan ook van harte uit om samen eens koffie te drinken en elkaar nader te leren kennen, om er zodoende achter te komen of ik iets voor u kan betekenen.