Ik zoek werk

Op zoek naar uw droombaan, dan bent u bij Limbeek Personeelsdiensten aan het juiste adres!

Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken naar een baan die bij u persoonlijke wensen past. Tijdens een gesprek kijken wij onder andere samen naar u persoonlijke situatie, wensen, criteria en toekomstplannen om zo een helder beeld te krijgen van uw ideale baan. Met dit totaalplaatje kunnen wij u dan voorstellen aan passende opdrachtgevers om zo tot een perfecte match te komen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u in een situatie terecht bent gekomen waarin u (noodgedwongen) op zoek moet naar andere baan. Een negatieve ervaring die de nodige onrust in uw leven teweeg kan brengen. Wij helpen u echter graag om een positieve draai te geven aan deze situatie! Dit is namelijk het uitgelezen moment om van de nood een deugd te gaan maken!

Wij gaan deze nieuwe uitdaging graag met u aan en kunnen u ondersteunen in dit volledige traject van loopbaangesprekken, omscholing, het opstellen van uw CV en ondersteuning bij gesprekken met instanties als het UWV of de gemeente. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat er altijd mogelijkheden zijn in elke situatie en wij helpen u uitermate graag om deze mogelijkheden te benutten.

Waar u ook naar op zoek bent, de belangrijkste voorwaarde is dat het klikt tussen u en de opdrachtgever. Wij hechten daarom veel waarde aan een uitgebreid intakegesprek waarin alle facetten die een goede match mogelijk maken, aan de orde komen. Wij zijn er ons van bewust dat uw werk een van de belangrijkste facetten in uw leven is en daarom is het zowel voor u, de opdrachtgever alsmede voor ons van groot belang dat u met plezier naar uw werk gaat!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen u graag.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!